tipy & triky2 minuty čtení

Poslouchej hudbu naplno se Spotify

Troufám si říct, že ti oblíbený song nejednou zahnal chmury nebo byl součástí nezapomenutelné chvíle tvého života. A já ti poradím, s jakou aplikací si hudbu užívat naplno každý den!


Piráti na ústupu

Nelegální stahování empétrojek je už dávno pryč, to víme všichni. Dneska frčí streamování hudby aneb pohodlný poslech přes internet teď a tady, bez čekání. A to přesně nabízí Spotify, můj každodenní hudební parťák.

Jak Spotify funguje?

Spotify můžeme klidně přezdívat Youtube bez videí. Funguje jako přehrávač a nic nestahuje. Stačí ti připojení k WiFi nebo na datech, otevřeš aplikaci a posloucháš. Na výběr máš z miliónů skladeb různých interpretů, světových i českých. A najdeš tu třeba i (ne)oblíbenou Slzu nebo Míšu Davida.

Spotify aplikace na počítači

Přehrávej na mobilu, počítači i TV

Co je na Spotify nejlepší? Jeden účet stačí k přehrávání na smartphonu, počítači, televizi nebo chytrých hodinkách. Ovládání je navíc propojené, takže můžeš trajdat po bytě, přepínat skladby z mobilu a užívat si kvalitní zvuk z telky. Cool, viď?

Pusť si hudbu podle nálady

Ať je ti hej nebo máš náladu pod psa, zvedáš zrovna těžké váhy v posilce, potřebuješ se soustředit na práci nebo děláš cokoli jiného, Spotify má pro tebe připravenou hudbu za každé situace. Nechybí mu knihovna párty songů, nejlepších skladeb předchozího roku nebo výběr z osmdesátek a devadesátek.

Poskládej si vlastní playlisty

Vytvoř si seznamy skladeb, ke kterým se budeš pravidelně vracet. Dávej dokupy oblíbené songy k práci, učení, cvičení nebo jen tak na večerní relax. Fantazii se meze nekladou! Playlisty pak můžeš sdílet s přáteli nebo si rovnou vytvořte společný playlist.

Dej šanci podcastům

Jestli tě hudba už omrzela, nasávej informace a pobav se u podcastů. Na Spotify jich najdeš mraky, od zahraničních až po ty české. Až příště pojedeš autem a na hudbu zrovna nebudeš mít náladu, využij čas efektivně a poslechni si zajímavé rozhovory. Zkus třeba inspirativní podcasty Deep talks od Petra Ludwiga a Proti proudu od Dana Tržila.

A za kolik?

Skvělá zpráva, základní verze je zdarma! Troufám si říct, že i bez předplatného nabízí Spotify poměrně dost zábavy. Jestli jsi ale fajnovka a vadí ti tu a tam nějaká reklama, připrav si pár drobných.

Cena Spotify Premium

Přesně za tuhle částku si pořídíš Spotify Premium a užíváš si hudbu bez reklam, neomezený poslech offline a vyšší kvalitu zvuku. Hodit se ti může třeba studentská sleva nebo výhodnější family účet.

Tip: Jednou za čas se objeví akce, kdy za běžné měsíční předplatné získáš Premium na 3 měsíce.

Oblíbenci nakonec

Teď už nasaď sluchátka a poslechni si songy, při kterých se skvěle relaxuje!


Tak co, přidáš se k více než 200 mil. posluchačům Spotify i ty? 🎧

Chci posílat čerstvé novinky na můj e-mail.